Leeuwerik 152
2295 PJ KWINTSHEUL 

Tel:   06 - 46 177 072
Fax:  0174 - 29 76 51

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermogenskwesties

Er zijn veel conflicten over vermogens. ze ontstaan in de meeste gevallen als ze verdeeld moeten worden. Bij zakelijke splitsingen, bij scheidingen en bij overlijden komen ze het meest voor.
Ook hier kan met conflictbemiddeling de schade aan relatie en geld op een snelle en bevredigende wijze worden geminimaliseerd. Voorwaarde is wel dat alle partijen met een belang in de zaak vrijwillig mee doen met de mediation.

En uw testament?

Na het overlijden is er een kans van 40% dat uw erfgenamen over uw nalatenschap in conflict raken. Hoe groter het vermogen, hoe hoger de kans. Maar het is niet altijd het geld waar het conflict over gaat, allerlei belangen kunnen mee gaan spelen, zoals de omgang tussen u en uw kinderen van kinds af aan, het schilderijtje boven uw bed en de inbreng van "de koude kant". 


Vererving en Mediation: De oplossing !

Door in uw testament bij de verdeling een mediation-clausule op te nemen kunt u na uw overlijden het risico van beschadigde relaties onder uw erven met 80% verkleinen. Bij het ontstaan van een conflict verplicht u uw erfgenamen middels de mediation-clausule eerst door de inzet van mediation escalatie te voorkomen.
Het is ook mogelijk om al voor uw overlijden de verdeling met uw erven onder leiding van een mediator door te nemen.

Wij informeren u graag over deze mogelijkheid.

Laatste nieuws

Written on by
Win-Win Mediation is, samen met de vrijwillig mediators van het bureau Bemiddeling & Mediation, tijdens het NMI-jaarcongres  tot winnaar uitgeroepen….
Written on by
  Technische vakmensen zijn niet altijd communicatieve genieën. Daarom vinden ze het vaak lastig om informatieavonden met kritische bewoners te….