Leeuwerik 152
2295 PJ KWINTSHEUL 

Tel:   06 - 46 177 072
Fax:  0174 - 29 76 51

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mediation algemeen

Wat is mediation?

Wie een geschil heeft wil daar in de meeste gevallen zo snel mogelijk van af. Meestal lukt het om het onderling op te lossen maar soms lukt dat niet. Een juridische procedure is dan vaak de weg die gekozen wordt.  Dergelijke procedures duren lang, kosten veel geld en leveren in de meeste gevallen één winnende- maar ook één verliezende partij op. De relatie die er ooit was zal nooit meer dezelfde worden.

Maar als u ook in de toekomst met elkaar verder wilt of moet (bij een scheiding blijft men de ouders van de kinderen, buren blijven na een burenruzie toch vaak buren, afnemer en leverancier willen meestal zaken blijven doen en niet elk arbeidsconflict is het einde van de arbeidsrelatie), niet te veel geld aan het conflict wil besteden (een juridische procedure kost u per partij meestal enige duizenden euro's) en geen jaren wilt besteden aan het conflict (mediation neemt meestal 3-5 sessies van een paar uur en kan dus binnen een maand achter de rug zijn) dan is een heel goed alternatief: mediation


Win-Win Mediation helpt u snel en tegen lage kosten naar een oplossing waarbij beide partijen winnaar zijn!


Ga naar procedure en kosten voor meer informatie.

Laatste nieuws

Written on by
Win-Win Mediation is, samen met de vrijwillig mediators van het bureau Bemiddeling & Mediation, tijdens het NMI-jaarcongres  tot winnaar uitgeroepen….
Written on by
  Technische vakmensen zijn niet altijd communicatieve genieën. Daarom vinden ze het vaak lastig om informatieavonden met kritische bewoners te….